Mucogyne Inconfort intime, sécheresse, rapports douloureux

Mucogyne est un gel intime non hormonal à base d'acide hyaluronique, formulé pour restaurer la muqueuse vulvovaginale chez la femme, quel que soit son âge.

MUCOGYNE OVULES

MUCOGYNE®OVULES

Hydrateert & herstelt

Om het vaginale slijmvlies te herstellen bij alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd, in het geval van:
  • Ernstige vaginale droogte
  • Genezingsproblemen met interne laesies (postpartum, radiotherapie, lokale chirurgie, enz.)

Intieme droogte ?

MUCOGYNE vaginale ovules zijn geformuleerd om het vaginale slijmvlies bij alle vrouwen te herstellen, ongeacht hun leeftijd. Het hyaluronzuur van MUCOGYNE Ovule helpt de lubricatie, smering en natuurlijke hydratatie van het vulvovaginale slijmvlies te behouden en het tekort aan natuurlijke afscheiding te compenseren

Samenstelling

Actief bestanddeel: hyaluronzuur.

Overige ingrediënten: Gehydrogeneerde palmpitglyceriden, gehydrogeneerde coco-glyceriden, stearylheptanoaat, stearylcaprylaat, galacto-oligosachariden, tocoferylacetaat.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een sleutelmolecuul van de extracellulaire matrix, aanwezig in de huid (dermis, epidermis) maar ook in veel andere weefsels, waaronder het vaginale slijmvlies. Hyaluronzuur heeft vele toepassingen op medisch gebied (genezing, hydratatie) en esthetiek (dermale vulling)

Source : *Nusgens BV. Hyaluronzuur & extracellulaire matrix: een primitief molecule? Ann Dermatol Venereol 2010; 137 (Suppl. 1): S3-8

Gebruiksadvies

Haal de ovule uit de verpakking door aan de twee lipjes te trekken. Breng de ovule diep in de vagina in. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door op je rug te gaan liggen met je knieën gebogen en uit elkaar.

Gebruik als vochtinbrengend en voor vulvovaginale droogheid:
2 keer per week 1 ovule gedurende 5 weken, bij voorkeur ’s avonds voor het slapengaan, of volgens medisch voorschrift.

Gebruik als hulpmiddel bij genezing: :
1 ovule per dag gedurende 10 dagen, te vernieuwen indien nodig

FAQ

Nee. MUCOGYNE® Ovule bevat geen hormonen.

MUCOGYNE® Ovule kan worden gebruikt in combinatie met hormonale therapie.

Raadpleeg een arts of verloskundige voordat u MUCOGYNE® Ovule gebruikt tijdens de zwangerschap.

MUCOGYNE® Ovule is geen behandeling voor schimmelinfecties. Wij raden u aan uw arts te raadplegen als u een schimmelinfectie hebt.

Nee, MUCOGYNE® Ovule bevat geen hormoonontregelaars

Nee, MUCOGYNE® Ovule bevat geen parabenen

MUCOGYNE® Ovule is compatibel met condooms en is bruikbaar tijdens geslachtsgemeenschap. Het wordt echter afgeraden MUCOGYNE® Ovule voor geslachtsgemeenschap te gebruiken.

Mucogyne in de praktijk

Bij ernstige vaginale droogheid raden wij MUCOGYNE® Ovule aan; met een dosering van 1 ovule tweemaal per week gedurende 5 weken.

Voor een geval van milde tot matige vaginale droogheid, raden we de MUCOGYNE® Gel tube ofunidosis aan, met een dosering van één applicatie 2 tot 3 keer per week.

Voor een geval van vulvaire droogheid, mild tot matig, raden wij MUCOGYNE® Gel tube of unidosis aan met een dosering van 1 tot 2 keer per dag. Extern aanbrengen.

Voor genezingsproblemen: 
Voor interne laesies raden we MUCOGYNE® Ovules aan, met een dosering van 1 ovule per dag gedurende 10 dagen, voor externe laesies raden we MUCOGYNE® Gel-tube of unidosis aan, met een dosering met een dosering van 1 tot 2 keer per dag. Extern aanbrengen .

Voor lubricatieproblemen raden we MUCOGYNE® Gel tube of unidosis aan, afhankelijk van de behoefte.

Gereserveerd voor volwassenen. Vaginale weg. Wegwerpbaar. Niet doorslikken. Vermijd contact met de ogen. Buiten het bereik van kinderen houden. Was de handen grondig voor en na elk gebruik. Niet gebruiken in geval van allergie of overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Gebruik het product niet meer na de vervaldatum of als het beschadigd is. Vraag advies aan een gezondheidsprofessional voordat u MUCOGYNE Ovule gebruikt tijdens zwangerschap, menstruatie, in geval van vaginale infecties of als de symptomen aanhouden. MUCOGYNE Ovule is geen anticonceptiemiddel en kan worden gecombineerd met elke hormonale behandeling. Compatibel met condooms.

Dit medisch hulpmiddel is een gezondheidsproduct dat volgens deze verordening de CE-markering draagt ​​Lees de bijsluiter aandachtig.

Scroll naar boven